avatar

Adnan Oktar

Bağnazın içi kapkara. Fitne fesat onu ne Mehdi (as)’a yaklaştırır, ne doğru yola yaklaştırır, sadece karanlığa yaklaştırıyor.
A9 TV; 3 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Suriye bütün olsun, fakat Esad’lı bir Suriye olmasın. Suriye’nin bütünlüğü önemli tabii ki, paramparça olup istila edilen bir yer olmasını istemeyiz. Ama Esad değişip, onun yerine daha makul, daha sevecen bir insan gelmeli.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Züppelik, münasebetsizlik, şımarıklık Müslüman’a yakışmaz. Akılcılık, güzel, halim olmak, dürüst bir akıl, keskin bir akıl, düzgün bir akıl, taklitçilikten uzak bir akıl yakışır.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Dürüst, samimi, açık, berrak bir kafa, berrak bir dünyadan bahsetmek lazım. Kuran’la, ayetle konular açıklandığında insanların kalbinde ferahlık ve suhulet oluşur. Yoksa adamlara ehli dünya üslubu kullanıyorsun, adam öleceğini biliyor. Sen adeta uçuyorsun ama senin uçuyor olman onu korkutur, ürkütür. Ama Allah’tan haberdarsan kişinin kalbine ferahlık gelir.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

PKK’nın amacı Güneydoğu’yu almak, orada bağımsız komünist Kürdistan’ı oluşturmak ve sonra da bütün bölgeye hakim olmak. Sonra da içindeki kin ve hıncı tatmin etmek için bütün Türk Milletini imha etmek. Amaçları bu. Bela adım adım geliyor, herkes aklını başına almalı.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’de gençler siyasi, politik yönde eğitilmiyorlar. Birçoğu -amiyane tabirle- köşe dönsün, eğlensin, evlensin, zengin bir kız bulsun, kız da zengin bir delikanlı bulsun, onun üstüne yıkılsın, bütün ailesini ona baktırsın, iyi yemek yesin, iyi bir iş yeri olsun. Ama PKK’nın amacı bu değil.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Kuzey Irak tarafında 300 kadar PKK kampı var. Geceli-gündüzlü burada Darwinizm, materyalizm anlatılıyor. Komünizmin geçerliliği anlatılıyor. Kandil adeta bir dağ akademisi gibi, komünist akademi gibi. Geceli-gündüzlü hem siyaset hem politika konusunda eğitim alıyorlar.
A9 TV; 2 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Kadın cinayetlerine “dur” demekle olmaz, Darwinist, materyalist eğitimin durdurulması ile olur. Adamı sen Darwinist, materyalist eğitirsen o karşısındakini böcek gibi görüyor. Öldürür de, asar da, keser de. Manyağa, deliye dönüyor adamlar. En güzel yöntem eğitimdir. Allah korkusunun kalplere nakşedilmesi, Darwinist, materyalist sistemin durdurulmasıdır.
A9 TV; 1 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Türk Milletini, Türk gençliğini politik bilinçle, siyasi bilinçle eğitmek lazım. Darwinizme, materyalizme karşı eğitilmeleri lazım. Komünist işgale karşı neler yapılacağı anlatılması lazım. Allah, Kitap, din, iman, vatan, millet, bayrak sevgisi gençlere öğretilmeli ve kalplerine nakşedilmeli.
A9 TV; 1 Mart 2015
avatar

Adnan Oktar

Kobani fosil bir şehir. Yerle bir olmuş, mahvolmuş bir yer. Açık müze olabilir ancak, başka bir şey olmaz. Ayetin işaret ettiği gibi, dinsizlere Allah’ın nasıl felaket verdiğini, Müslümanları nasıl kurtardığını göstermesi açısından manidar. Kürt kardeşlerimizi; dindar olanları, Allah’tan korkanları kurtardık Türkiye’ye getirdik, PKK/YPG orada helak oldular.
A9 TV; 28 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

PKK’nın silah bırakması bilinen silah bırakma değil. Silahı ‘yere’ bırakıyor; sözde öz savunma gücü olarak, asker olarak, jandarma olarak, polis olarak yeniden alıyor. Konu bu. Yoksa bunlar Güneydoğu’da silahsız devlet düşünmüyor. Devlet kurmak istiyorlar fakat tam otomatik silahların hakim olduğu, askeri havaalanların olduğu, müstahkem mevkilerin olduğu, uzun savunma sistemlerinin olduğu kapsamlı bir çalışma düşünüyorlar.
A9 TV; 28 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Dünyada fakirlik lobisi var. Bütün dünyayı özel bir sistemle fakir tutuyorlar. 100 yıldan beri, 150 yıldan beri hiç şaşmadan işleyen bir sistem. Bir tek Osmanlı döneminde yoktu, Osmanlı’ya diş geçiremiyorlardı.
A9 TV; 27 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Hakim dokunulmazlığının kaldırılması lazım. Hakim dokunulmazlığı Türkiye’de eskiden beri çok büyük bir sorundur. Bütün memurların nasıl dokunulmazlığı yoksa, hakimin de dokunulmazlığı olmasın. Normal bir insan, hata yapabilir. Samimiyetsizlik, vicdansızlık da suç olması lazım.
A9 TV; 26 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Biz Müslüman öldürmeyiz. Müslüman’a el uzanmaz, cahilse eğitirsin. Sevgiyle, şefkatle yaklaşırsın. Kuran’dan bana hüküm göstersinler, nerede Müslüman öldürmek var? Hiçbir âlim buna fetva veremez, bir Müslüman böyle bir şeye fetva veremez. Asla müsaade etmeyiz.
A9 TV; 26 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Türk askeri hiçbir şekilde cani olamaz, cinayete şerik olamaz. Türk askerini cinayete kim teşvik ederse karşısında aklı başında insanları bulacaktır. Türk askeri zaten böyle bir oyuna gelmez. Böyle bir çirkin cinayetin içerisine girmez. Bize katillik teklif edenler ahlaksızlık yapıyorlar.
A9 TV; 26 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’yi böldürmeyiz, bunu kafana koyacaksın. Ne federasyon, ne şu ne bu adı altında böldürmeyiz. Askerimizin, polisimizin katillerini de asla bırakmayız. Asla müsaade etmeyiz, canımız pahasına müsaade etmeyiz. Şehit oluruz ama bu vatanı bu kahpelere, PKK’ya teslim etmeyiz. Bunu unutacaklar.
A9 TV; 26 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Şehit ailelerini hiç boş bırakmamak lazım. Onların evleri birer mescit gibi olması lazım. Her gün Allah’ın anıldığı, güzel sohbetlerin edildiği, temiz pak. Gidenler evi de güzelce temizleyecekler. “Anne biz evi temizleyelim” diyecekler. Bulaşık varsa bulaşığı yıkayacaklar. Yemek yoksa yemek yapacaklar.
A9 TV; 26 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Federasyon, yerel yönetim, birleşik devletler, bunların hepsi Türkiye’yi bölmeye yönelik hareketlerdir.
A9 TV; 25 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Taklidi iman zayıf oluyor ama tahkiki iman çok güçlüdür. ‘Hakk-ul yakin’ iman gerekir. Derin iman olmadı mı hasta oluyor insanlar. Suç işliyor.
A9 TV; 25 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’ye çok büyük bir oyun oynanmaya çalışılıyor. Gözümüzü, sesimizi, irademizi kontrol ediyorlar. Bakıyorlar; acaba çekingen miyiz, vazgeçebilir miyiz, lakayt mıyız? Kardeşim siz bizi tanımamışsınız, kıyamet kopar kıyamet. Aklınızı başınıza alın. Bütün dünyada kıyamet kopar. Türkiye’yi böldürmeyiz.
A9 TV; 24 Şubat 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye çok önemli bir dönemeçte, onun için vatansever gençlerin desteklenmesi, korunup kollanması çok hayati. Onların şevklerinin artırılması, onların zinde tutulması çok önemli.
A9 TV; 24 Şubat 2015
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo