avatar

Adnan Oktar

Amerika'daki ana localara bizzat ben Kuran gönderdim. Yine ilk defa biz Amerika’nın en büyük mason locasında, iman hakikatleri ve Kuran mucizeleri anlattık.
A9 TV; 2 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

Malın hızı çok yüksektir. Mal sürekli kaçar imansızdan, iman zafiyetinden. Dünya sürekli kaçar. Şahıs da onu delicesine kovalar. O delicesine kovaladıkça müthiş bir ızdırap onun ruhuna yerleşir. Halbuki samimi Müslüman’da öyle olmuyor. Dünya, mal onun üstüne geliyor. O kaçıyor ama mal ve dünya, o kaçsa da onu yakalar.
A9 TV; 1 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

Samimiyette insan çok şey kaybediyor gibi görünür ama gizlice çok şey kazanır. Şahıs bakarsın sanki başı belaya giriyor gibi olur, mal kaybediyor, imkan kaybediyor. Halbuki sonra Allah onu mala boğar adeta nimete boğar. Ama öbürü, vicdanını ezerek mala ve imkana kavuşacağını zanneder, dünya ondan kaçar, o da kovalar. Akıl almaz ızdırap çeker. Müthiş bir sürünme, müthiş bir kovalamaca.
A9 TV; 1 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

İman içinde hurafe olmuyor. Son derece akılcı; bilimsel delilleriyle Kuran mucizeleri, iman hakikatleri. Aklın önünün açılması gerekiyor. Akıllı düşünmenin yolunun gösterilmesi gerekiyor. Vicdanlı, samimi düşünmenin güzelliğinin öğretilmesi gerekiyor. Samimi düşündüğünde de insan zaten imanlı oluyor.
A9 TV; 1 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

Her yerde iman zafiyetinden sıkıntı çekiliyor. İman nereye gitse orayı güzelleştiriyor, imansızlık nereye gitse orayı mahvediyor. İman zafiyeti olduğunda orada bir ızdırap, güvensizlik ve acı kol geziyor.
A9 TV; 1 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

Medya sürekli işte, “Yine feryat göklere yükseldi, evlere ateş düştü.” Müslüman olarak bu bize yakışıyor mu? PKK cenazelerinde çıt çıkmıyor. Tam tersine başları bayağı dik, intikam yemini ediyorlar, slogan atıyorlar. Ağlama ve feryat haberleri PKK propagandası oluyor, istemeseler de.
A9 TV; 1 Eylül 2015
avatar

Adnan Oktar

Bilgisi az halk kitlelerine güvenen siyaset anlayışı büyük bir hata olur. “Nasıl olsa adamlar oy torbası gibi, bol miktarda oy veriyorlar. Konuları da anlamazlar; Marksizm’i, Leninizm’i bilmezler, Darwinizmi bilmezler. Hiç kurcalamayalım, böyle gidiyor” diyemezsiniz. Bir süre sonra insanlar bu bilgilerle karşılaşırlar. Ve ani karşılaşmada da ani toparlanma çok zor olur. Zaman varken, imkân varken bu belayı ilimle irfanla, akılla, bilgiyle, sevgiyle yok edelim.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

“Nasıl olsa elimizde böyle hazır kitle var, onların oylarını tepe tepe kullanalım. Böyle bir süre daha idare ederiz” olmaz. Süratle yeni nesil geliyor, aydınlanıyorlar, bilgileniyorlar. Sen onları ideolojik yönden yetiştirmediğinde Marksistlerin, Leninistlerin, Stalinistlerin eline geçiyor gençlik. Bu sefer baş edemezsin, ortada kalırsın.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Bilgisi olmayan, az bilgisi olan insanlara dayalı siyaset anlayışı, bir gün Marksist, Leninist düşüncenin yetiştirdiği üniversitelilerle, liselilerle karşılaşır. Sayı olarak onlar bu sefer daha çok olurlar. Bilgisiz bir kısım halkın kitlevi oylarına güvenenler bir anda ortada kalırlar. Vakit varken bilgisiz insanları yetiştirip üniversitedeki insanlarla rahatça tartışabilecek, onları fikren yenebilecek hale getirmek lazım.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Ortaokulda, lisede, üniversitede, “İnsanın varoluşu tamamen tesadüftür. Çamurlu suların içerisinde bir bakteri üredi, bu bakteri gelişti, solucan oldu sonra kurbağaya dönüştü. Sonra kurbağa primata dönüştü, primat maymuna, maymun da insana dönüştü” cayır cayır bu okutulduğuna göre nasıl “Darwinizm yok” diyorsun? Anlamazdan gelmekle bu ideoloji ortadan kalkmaz.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

“Darwinizm mi kaldı?” diyor. Ortaokul, lise, üniversitede sabahtan akşama kadar sana Darwinizm anlatılıyor. İmtihanda soruluyor, “evet, bu şekildedir” demezsen sınıfı geçemiyorsun. Sınıfta kalacağını göre göre aksini söyleyemediğine göre, o zaman demek ki sistem cayır cayır işliyor.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar baş edemedikleri bir ideoloji olduğunda, o ideolojinin olmadığını iddia ediyorlar. Diyor ki mesela; “Marksizm, Leninizm mi var?” diyor. Devletin baş edemediği sistem ne peki? Ne ile savaşıyorsun sen? Her gün polis, asker şehit ediliyor. Kim bunları şehit eden? Hangi ideoloji? Nasıl anlamazdan gelirsin?
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Darwinist, materyalist düşünceye karşı gençliği eğitmezsen, sen PKK’yı ideolojik olarak da yenemezsin, siyasi yönden de yenemezsin, hiçbir yönden yenemezsin.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Yanlış bir düşünce olmakla beraber yine de PKK’lıların bir idealleri var. Bizim gençliğimizin büyük bölümünü idealsiz yetiştiriyorlar. Onlara karşı onların azminden, kararlılığından çok çok daha güçlü bir gençlik yetiştirmezsen, sen onları yenemezsin.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Bizim gençlerimizin epey bir bölümünü köşe dönmeci olarak yetiştiriyorlar. İşte evlensin, işine gücüne baksın, iyi bir arabası olsun, keyifli yaşasın. Ama PKK'nın ideolojisinde Stalinizm’i bir an önce hâkim etmek, Orta Doğu’yu komünist, Marksist, Leninist düşünce etrafında birleştirmek, Proletarya Diktatörlüğü’nü kurmak. Bunun için de adamlar dağlarda yatıyorlar. Evlenme, şu bu falan hiçbir şekilde düşünmüyorlar. Birçoğu üniversite terk, okullarını da bırakıyorlar, sadece bu gayeye matuf bir hayat geliştiriyorlar. Gece gündüz okuyorlar, bilgilerini artırıyorlar.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Marksist, Leninist, Stalinist düşünce ile barış, kardeşlik, sevecenlik, güzel ahlakı bir araya getiremezsin. Marksist, Leninist, Stalinist düşüncede dehşet ve şiddet vardır. Hedefine ulaşıncaya kadar her türlü kalleşlik, oyun, adilik mubahtır. Banka soyar, adam öldürür, orayı burayı yakar, sabotaj yapar. Hepsi mubahtır.
A9 TV; 31 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’nin PKK’yı tamamen kazıması lazım. Bu Güneydoğu sınırımızda kurulan devleti de yıkması lazım. Caydırıcılık bakımından obüslerin namlularını o komünist Stalinist devlete çevirmeleri lazım. 2000 tankla girsinler boydan boya. 48 saatte operasyonu bitirebilirler, hepsini silip süpürüp tutuklayabilirler. Oradaki Stalinist işgali devlet kırabilir. Bu anlamda delikanlılık ve kabadayılık daima başarıyla sonuçlanır.
A9 TV; 25 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Dünyadaki en modern felsefe Marksizm, Leninizm ve dünyanın her yerinde geçerli şu an. Her yerde uygulanıyor. Bilimsel yönden çatışırsan, eleştirirsen ezebilirsin. Yoksa geçerli olur, devam eder.
A9 TV; 25 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Stalinizm, Leninizm, Darwinizm bilimdir. Sahte ve sapkın da olsa bilimdir. Sosyoloji ve felsefenin içine giren bir bilim dalıdır. Sen buna bilimsel cevap vermezsen adam devam eder ve haklı olduğuna inanır.
A9 TV; 25 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Süreç ne güzel, şu an çatışma yok diyor. O arada adam silahlanıyor. Çatışma olmadığında daha rahat silahlanıyor. Eski silahları değiştiriyor. Dağa gençleri getiriyor, yaşlı olanları indiriyor, onları propagandada kullanıyor. Dolayısıyla adam güç kazanıyor.
A9 TV; 25 Ağustos 2015
avatar

Adnan Oktar

Güzel bakış sadece iman ehline mahsus özel bir güçtür. Yani bir insan güzel bakabiliyorsa akıllı demektir. Aptalca bakıyorsa imanında, aklında bir bozukluk var demektir.
A9 TV; 24 Ağustos 2015
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo