avatar

Adnan Oktar

Allah sevgiyi ve affetmeyi ister, kullarının azabını istemez. (Nisa Suresi, 147: Eğer şükreder ve iman ederseniz, Allah azabınızla ne yapsın? Allah şükrün karşılığını verendir, bilendir.)
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocamı Allah konuşturuyor, hakkı konuşuyor batılı yok ediyor. Kendisi tam bir Kuran talebesi maşaAllah. Ağzından nur saçıyor, tebrik ediyoruz.
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Ne mutlu şehitlerimize, ne mutlu ailelerine. Onlara imreniyoruz, bizi de yanlarına çağırsınlar, Allah bize de şehitlik nasip etsin inşaAllah.
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Uçak kazasında vefat eden kızlarımız Hepsi melek gibi, tertemiz kızlar. Aleyhte konuşanlara, kötü söz söyleyenlere Allah hidayet versin. Bu kişiler hasetlerinden, sevgisizliklerinden, merhametsizliklerinden söylüyorlar bu sözleri. Kızlarımızın hepsinin ailelerine tekrar başsağlığı diliyoruz, Allah hepsine uzun ömür versin.
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Mina Başaran ve arkadaşları için çirkin sözler söyleyenler çok ayıp ediyorlar. Nereden bilecekler belki o genç kadınların hepsi cennete gitti. Nur gibi aslan gibi kızlar hepsi, şefkatle, merhametle yaklaşılması gerek. Hasut, kin dolu, nefret dolu insanlara karşı milli bir politika geliştirilmeli, sosyal medyada nefret üslubu yasaklanmalı ve bir suç olarak kabul edilmeli. Eleştiri yazılabilir ama nefret üslubuna kesinlikle izin verilmemeli. Sevgisizlik çok önemli bir mesela. Bütün kanalarda sevgi, merhamet, şefkat anlatılsın. Bu kin, öfke ve nefret kınansın.
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın sonuna kadar yanındayız. Devlet Bahçeli’nin de kendisine destek olması çok sevinilecek bir durum. Allah ondan da razı olsun. Allah uzun ömür versin, çok doğru yolda ilerliyorlar. Allah yollarını daima açık etsin.
A9 TV; 13 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık yaşlı, hastalıklı hindi gibidir. Sürekli sürünür. Başı beladan hiç kurtulmaz. Mümin dinçtir, sağlıklıdır. Münafık 40 yaşındaysa bil ki 60 yaşında gibidir.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Namaz insanı ferahlatan, açan, güçlendiren çok büyük bir nimettir. Namazı terk tahayyül dahi edilemez.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kadınlar çok derin ve ince düşünme yeteneğine sahiptir, 5 duyuları da çok güçlüdür. Erkekler olayları daha kaba değerlendirir. Kadın 100 alternatif düşünür, erkek en fazla 3 alternatif düşünür. Genelde iki düşünür birini seçer. Kadının görüş gücü keskin olduğu için aşka tutkuya çok açıktır. Tutku ve aşk denizine çeken kadın olur. Ama kadının aşkı tam yaşaması için akıllı erkek gerekir. Yoksa kadın ne yaparsa yapsın aşkın kilidini açamaz. Akıllı erkekle karşılaştığında kadın aşkın ve tutkunun kilidini açar ve çok engin bir denize girersin. Ama tabi tüm bunlar için kadının da erkeğin de imanlı olması şarttır.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimize ne mutlu Allah onları seçmiş, en güzel makama almış. Allah Afrin şehidimizin şehadetini kabul etsin, çağırın bizler de gelelim inşaAllah. Ne mutlu size, ne mutlu ailelerinize.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünya çok geniş, tüm insanlar hep birlikte huzur içinde yaşayabiliriz. İsrail, İran, Irak, Suriye hepsi gepgeniş topraklar. Gelin bu topraklarda bir arada kardeşçe yaşayalım. Paylaşamadığınız nedir? Gelin birlikte barış içinde yaşayalım.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Çocuklara bile küsmeyi, bağırmayı, kafa tutmaya öğretiyor ve bununla seviniyorlar. El kadar çocuğa sadece sevgi öğretilir. Çocuğun ruhuna nefret ilka edip onu kirletmek zulümdür
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Müminlerin temizliğiyle münafıkların kirliliği arasında cennetle cehennem gibi fark var. Müminlerin bulunduğu her yerde nezaket, kalite, temizlik, güzellik ve iyilik hakim. Münafıklar ise pislik, çirkinlik, iğrençlik, kepazelik içinde sürünüyorlar.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Mina Başaran ve kız arkadaşlarına Allah gani gani rahmet etsin. İnşaAllah mekanları cennet olur. Hepsi tertemiz, pırlanta gibi delikanlı genç kızlar. Nefret dolu bir kitlenin oluşması çok büyük beladır. Nur gibi genç kızlar vefat ediyor. Allah onlara rahmet etsin deyip saygı göstereceklerine akıl almaz çirkin ifadeler kullanıyorlar. Aslan gibi genç kızlara böyle çirkin ifadeler kullanabilmek için insanın vicdanının tamamen iflas etmiş olması gerekir. Bu kadar kaba, bu kadar katı, bu kadar acımasız olmanın hiçbir manası yok. Bu nefret ve kin dolu ruh milli bir beladır. Toplumda sevgiyi bilen insan sayısı çok az. Herkese her şeye karşı öfke üslubu geliştirme eğilimi var. Bunu mili bir felaket olarak görüp sevgiyi, merhameti öğreten, makul ve anlayışlı olmanın önemini anlatan yayınlar olmalı. Kötü konuşanların takdir edildiği bir ortam temelden yasaklanmalı.
A9 TV; 12 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah sevgisini ve Allah korkusunu bilmeyen bir insanın güzellikleri fark edebilmesi, kadınlara değer verebilmesi mümkün değildir. Böyle bir insana sevgiyi anlatmak, gözü görmeyen birine sütü anlatmak gibidir. Tam kavraması mümkün olmaz.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah dev gibi incir ağacına toplu iğne ucu kadar tohumu vesile ediyor. Mehdi de dünyanın barış, sevgi, güzellik bulması için bir vesiledir. Allah’ın izniyle 3-5 yıl içinde Mehdiyet çok netleşmiş olacaktır.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların kibirlenmesi mucizedir. Ruhu olmayan insan aczini fark etmez. Yerde gübre olsa yine anlamaz, kibir yapar. Ruhu olmayanları hiç önemli görmemek gerekir.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Samimiyet çok ferahlatıcı ve rahatlatıcıdır. Bazı din hocaları televizyona çıktığında hiç kendisi olmayan bir üslup kullanıyor. Ağır başlı bilinsin diye akıl almaz baskı yapıyor kendine. Samimi insan yüzündeki huzurdan ve insana verdiği pozitif elektrikten hemen anlaşılır. Allah samimi insanı hemen kalbimize vahyeder.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir çok evlilikte esas, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma derneği gibi, şirket tarzı bir yapı oluyor. Birbirlerini maddi yönden desteklemek, koruyup kollamak, iki tarafın imkanlarını karşılıklı iyi değerlendirme tarzında ve tamamen mantığa dayalı oluyor. Bu mantığın bir adı da oluyor, adına sevgi diyorlar. Sevgi demeseler ayıp olacağı için bu kılıfın ardında yaşanıyor her şey. Adeta bir şirket dayanışması söz konusu oluyor. İyi bir şirket ortağı bulabilmek için de okuyor, eğitim alıyor, dil öğreniyor, iyi bir işe girmeye çalışıyor, araba ediniyor vs. Kibar taktiklerle iki taraf da birbirine mal kaptırmamaya çalışıyor. Gerçek sevgide mantık değil vicdan ölçüdür. Sadece Allah’ın rızası, rahmeti ve cennetine göre hareket edilir.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Ne rahmetli Türkeş’in adının unutulmasına ne de Bozkurt’un unutulmasına asla müsaade etmeyiz. Ne de Erbakan Hocam’ı unuttururuz.
A9 TV; 11 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Kuran’da kadını dövme hükmü yoktur. Allah eşler arasında bir anlaşmazlık olduğunda önce konuşun, sonra yataklarınızı ayırın, sonra evleri ayırın, sonra hakem tayin edin uzlaşmaya çalışın, buna rağmen olmuyorsa boşanın diyor. Kuran’da geçen “darabe” fiili kadının dövülmesini değil evden ayrılmasını anlatır.
A9 TV; 11 Mart 2018
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo